fbpx

GP5 Sangat efektif menghakis karbon di dalam enjin 100% berkesan

 kerak karbon adalah punca masalah enjin 

Keadaan enjin akan berubah dari segi kuasa apabila kerak karbon mula membina di bahagian Valve dan juga Piston. Proses pembakaran yang menyebabkan kerak karbon terbentuk. Semakin banyak pembakaran semakin banyak  kerak.

Kenapa perlu GP5?

Dengan GP5 Carbon Blaster, anda tidak memerlukan tool atau membuka bahagian enjin ataupun mengupah orang lain. Tidak kurang dari 2 minit sahaja anda boleh lakukan sendiri. Perempuan pun boleh lakukan

Mudah Nak Bersihkan Karbon

Tak perlu risau. Mudah je nak buat. Tangan pun tak kotor dan tak perlukan tool. Tak perlu nak buka bahagian enjin pun. Perempuan pun boleh buat sendiri tak sampai 2 minit.

Mekanik Pun guna

Ada sebilangan mekanik turut menggunakan GP5 bagi memudahkan kerja mereka. Ini kerana penggunaannya sangat mudah dan cepat bertindak kepada enjin.


‚Äč

''GP5 sangat efektif menghakis karbon di dalam enjin tanpa menggunakan alat dan tanpa membuka bahagian enjin''

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

85%
Pemilik Kereta

Pengguna kebiasaan akan merasakan perubahan kuasa enjin berkurangan  setelah 2 tahun 

map-marker

50km-110km

Memandu pada kelajuan minimum tidak menjimatkan bahan api  samada petrol atau diesel

exclamation-triangle

Perhatian

Masalah karbon akan menyebabkan enjin kurang power dan penggunaan petrol yang banyak

  • Membersihkan bahagian piston dan tophead 
  • Meningkatkan kuasa enjin
  • Melancarkan pergerakkan enjin
  • Tidak akan mengeluarkan sebarang asap
  • Menjimatkan  petrol dengan efisyen
  • Hanya sebotol sahaja diperlukan
  • Mudah digunakan
  • Hanya 2 minit sahaja

GP5 Instant Carbon Blaster 100% Berkesan Menghakis Karbon Di Dalam Enjin

Enjin dah tak macam dulu, nak tekan sikit je

Beza dulu, kereta macam tak boleh nak pick up sangat. Macam berat jer. Nak bawak pun tak syok.  Sekarang ni tekan sikit je dah boleh pergi. Ringan macam kereta baru baru beli.  Orang perempuan macam saya ni mudah je nak buat sendiri.

Aisyah Ali  //Kedah

Petrol dah dapat jimat banyak juga lah bila jalan jauh

Antara paling best produk yang saya pakai sekarang ni. Ada juga guna alat jimat minyak tapi macam takde apa apa pun. Memang karbon punca masalah guna petrol yang banyak. Sekarang JB ke Kl ulang alik dapat jimat hampir separuh dari belanja. Puas hati

Razak Akmal  //  Selangor

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

GP5 Sangat Berkesan 100% kepada enjin. Dapatkan Kupon percuma anda hari ini

dollar

Jimatkan kos pembaikan

Punca dalaman enjin bermasalah ialah karbon. Kebanyakkan dari kita mengabaikan perkara ini. Jika tidak dibersihkan, keadaan enjin akan menjadi lebih teruk.

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

Apa kata mereka 

Nak free gift dan voucher kupon? Promosi dan Kombo melalui emel!! Cubalah kalau nak tahu!!!

exclamation-triangle

Perhatian

Adakah anda masih lagi memikirkan enjin anda berkeadaan baik tanpa karbon? Masih lagi keadaan tip top? Semakin lama anda tangguh semakin menebal kerak karbon terbentuk

  • Membersihkan piston dan tophead
  • Menghentikan pembentukan karbon
  • Melancarkan perjalanan enjin
  • Meningkatkan kuasa enjin
  • Tidak berasap
  • Mudah digunakan
  • Sebotol sahaja diperlukan
  • Menjimatkan petrol dan diesel
  • Tidak merosakkan enjin dan selamat

Artikel Lain

Wajib tahu tentang air filter kereta anda
Apakah fungsi air filter kepada enjin?Tujuan penapis udara enjin anda adalah untuk mengelakkan habuk, debu  pencemaran dan serpihan lain daripada[...]
Karbon punca enjin menjadi lembab dan kuat menggunakan petrol
Karbon punca enjin menjadi berat dan sangat kuat guna petrol. Kene tekan pedal tu ke dinding baru lah boleh pergi[...]
Nak pilih petrol Ron95 ke atau Ron97?
Negara kita ni banyak stesen minyak sampaikan ada yang hanya minat satu jenama sahaja. Ada yang kata, guna jenama tu[...]
exclamation-triangle

Perhatian

Adakah anda masih lagi memikirkan enjin anda berkeadaan baik tanpa karbon? Masih lagi keadaan tip top? Semakin lama anda tangguh semakin menebal kerak karbon terbentuk

Ada soalan? Tekan je butang whatsap

01127343905

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

''Anda akan rasakan perubahan enjin yang sangat ketara dan pemanduan yang lebih lancar. GP5 akan membantu menghakiskan karbon dengan segera dan pantas tanpa bantuan alat alat dan tanpa membuka sebarang komponen enjin gerenti 100%''

Enjin dah lebih ringan macam dulu. Kalau tak, nak memotong pun susah sangat. Nak bawak jalan jauh pun tiada masalah. Dah 4 tahun saya gunakan tanpa apa apa kerosakan. GP5 memang best

Amar

Sales Exec

Nak free gift dan voucher kupon? Promosi dan Kombo melalui emel!! Cubalah kalau nak tahu!!!

Perempuan kalau tukar tukar kereta,lelaki pun kalah oi! Hebat akak ni!!
Kalau perempuan solek kereta, keluar modal lebih dari lelaki? Selalunya kaum lelaki tak kira di mana akan mempunyai minat yang[...]
Kajian mat saleh ni jumpa bandar dan kehidupan di bulan yang NASA tak hebohkan
Pernah tak korang terfikir adanya kehidupan di atas bulan? Ada seorang mat saleh ni terjumpa dan merekodkan bandar dan juga[...]
Wajib tahu tentang air filter kereta anda
Apakah fungsi air filter kepada enjin?Tujuan penapis udara enjin anda adalah untuk mengelakkan habuk, debu  pencemaran dan serpihan lain daripada[...]

GP5 Services

>