fbpx

Hubungi / Whatsap 0112734395

Product Of Malaysia

Formula Khas Membersihkan Dalaman Enjin Dengan Berkesan

 kerak karbon adalah punca masalah enjin 

Keadaan enjin akan berubah dari segi kuasa apabila kerak karbon mula membina di bahagian Valve dan juga Piston. Proses pembakaran yang menyebabkan kerak karbon terbentuk. Semakin banyak pembakaran semakin banyak  kerak.

Kenapa perlu GP5?

Dengan GP5 Carbon Blaster, anda tidak memerlukan tool atau membuka bahagian enjin ataupun mengupah orang lain. Tidak kurang dari 2 minit sahaja anda boleh lakukan sendiri. Perempuan pun boleh lakukan

Mudah Nak Bersihkan Karbon

Tak perlu risau. Mudah je nak buat. Tangan pun tak kotor dan tak perlukan tool. Tak perlu nak buka bahagian enjin pun. Perempuan pun boleh buat sendiri tak sampai 2 minit.

Mekanik Pun Pakai

Ada sebilangan mekanik turut menggunakan GP5 bagi memudahkan kerja mereka. Ini kerana penggunaannya sangat mudah dan cepat bertindak kepada enjin.


Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

85%
Pemilik Kereta

Pengguna kebiasaan akan merasakan perubahan kuasa enjin berkurangan  setelah 2 tahun 

map-marker

50km-110km

Memandu pada kelajuan minimum tidak menjimatkan bahan api  samada petrol atau diesel

exclamation-triangle

Perhatian

Masalah karbon akan menyebabkan enjin kurang power dan penggunaan petrol yang banyak

GP5 Instant Carbon Blaster

  • Membersihkan bahagian piston dan tophead 
  • Meningkatkan kuasa enjin
  • Melancarkan pergerakkan enjin
  • Tidak akan mengeluarkan sebarang asap
  • Menjimatkan  petrol dengan efisyen
  • Hanya sebotol sahaja diperlukan
  • Mudah digunakan
  • Hanya 2 minit sahaja

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

Nak free gift dan voucher kupon? Promosi dan Kombo melalui emel!! Cubalah kalau nak tahu!!!

dollar

Jimatkan kos pembaikan

Punca dalaman enjin bermasalah ialah karbon. Kebanyakkan dari kita mengabaikan perkara ini. Jika tidak dibersihkan, keadaan enjin akan menjadi lebih teruk.

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

Apa kata mereka 

Nak free gift dan voucher kupon? Promosi dan Kombo melalui emel!! Cubalah kalau nak tahu!!!

exclamation-triangle

Perhatian

Adakah anda masih lagi memikirkan enjin anda berkeadaan baik tanpa karbon? Masih lagi keadaan tip top? Semakin lama anda tangguh semakin menebal kerak karbon terbentuk

GP5 Carbon Blaster

  • Membersihkan piston dan tophead
  • Menghentikan pembentukan karbon
  • Melancarkan perjalanan enjin
  • Meningkatkan kuasa enjin
  • Tidak berasap
  • Mudah digunakan
  • Sebotol sahaja diperlukan
  • Menjimatkan petrol dan diesel
  • Tidak merosakkan enjin dan selamat

Artikel Pilihan Ramai

Wajib tahu tentang air filter kereta anda
Apakah fungsi air filter kepada enjin?Tujuan penapis udara enjin anda adalah untuk mengelakkan habuk, debu  pencemaran dan serpihan lain daripada[...]
Kelebihan enjin yang bersih dari karbon
Ramai antara kita tidak sedar akan karbon dah terbentuk di dalam enjin. Selagi enjin tu hidup,selagi tulah kita akan fikir[...]
Nak pilih petrol Ron95 ke atau Ron97?
Negara kita ni banyak stesen minyak sampaikan ada yang hanya minat satu jenama sahaja. Ada yang kata, guna jenama tu[...]
exclamation-triangle

Perhatian

Adakah anda masih lagi memikirkan enjin anda berkeadaan baik tanpa karbon? Masih lagi keadaan tip top? Semakin lama anda tangguh semakin menebal kerak karbon terbentuk

Ada soalan? Tekan je butang whatsap

01127343905

Pembayaran secara online boleh dilakukan secara mudah. Transaksi semua bank di terima. Kad debit dan kad kredit diterima

Nak free gift dan voucher kupon? Promosi dan Kombo melalui emel!! Cubalah kalau nak tahu!!!

GP5 Services

>